Λίγα λόγια για μας...

Στιγμιότυπο από την Έκθεση 2016

Το artstatues.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της βιοτεχνίας "ARTSTATUES", με έδρα την οδό Μαρκιανού & Αρμενίου • Ανω Λιόσια, και αντικείμενο την παραγωγή και πώληση ειδών λαϊκής τέχνης. Η εταιρία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στα Άνω Λιόσια. Στην ίδια διεύθυνση λειτουργεί το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης, από το 1987.

Στόχος μας είναι η δημιουργία αντικειμένων που συνδυάζουν την ιστορική και καλλιτεχνική αξία, με τη διακόσμηση ή/και τη χρηστικότητα. Επηρεασμένοι από τη φιλοσοφία του «ουκ εν τω πολλώ το ευ», δημιουργούμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, φτιαγμένα από εξειδικευμένους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες.

Από το 1997 καταθέτουμε τα δικά μας καινοτόμα σχέδια στον OBI. Το 2002 ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το Υπουργείο Πολιτισμού και τα καλύτερα μουσεία της χώρας (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Κνωσού, Δελφών, κλπ).

Το δίκτυο των πωλήσεών μας καλύπτει όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας. Επίσης, εξάγουμε προϊόντα σε περισσότερες από 12 χώρες του εξωτερικού.